Toelichting inschrijving

U bent als nieuwe patiënt van harte welkom in de mondhygiëne praktijk Rietman Mondhygiëne. Hiernaast vindt u het inschrijfformulier waar u persoonsgegevens en tandheelkundig dossier op een veilige (volgens de AVG richtlijnen) manier aan de praktijk kunt overhandigen. Lees daarbij gelijk aan het begin goed de privacy verklaring en de algemene voorwaarden door en wanneer u hiermee akkoord gaat, dient u deze mogelijkheid aan te vinken. Vervolgens vult u de gegevens zo volledig en uitgebreid mogelijk in. Dit kan in een later stadium tijd besparen.

Voordat u de gegevens van uw tandarts, huisarts of andere zorgverleners invult, dient u het vakje “Ik geef toestemming om mijn gegevens met deze zorgverlener te delen” aan te vinken. Zo kan de praktijk de gegevens delen met bijvoorbeeld een tandarts of een huisarts als dat voor uw behandeling noodzakelijk is.

Aan het einde van het inschrijfformulier, kunt u digitale documenten invoegen. Zoals tandheelkundig dossier, digitale röntgen foto’s, een pocket- of parodontiumstatus of andere relevante digitale tandheelkundige documenten.

Na het invullen en versturen van uw gegevens zal een digitale patiëntenkaart worden aangemaakt en zal de praktijk zo snel mogelijk contact opnemen om een eerste afspraak in te plannen.